Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Βραβείο χειρότερου δήμου στη Χίο!

Μετά το Δήμο Μυτιλήνης και το «Βραβείο Αίματος» για τον μεγαλύτερο αριθμό κακοποιήσεων ζώων στην Ελλάδα, σειρά έχει η Χίος.
Με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία στο διαδίκτυο και στον ιστοτόπο dolofonoi-dimoi.blogspot.com οι χρήστες ψηφίζουν το Δήμο με τα πιο βάναυσα και απάνθρωπα περιστατικά απέναντι στα ζώα. Βασισμένοι στο ημερολόγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου για το 2009 και τα άρθρα στον τοπικό Τύπο απονέμουν στο Δήμο Χίου και στο δήμαρχο το «Βραβείο Αίματος» για το μήνα Αύγουστο το οποίο αποτελείται από μια αφίσα και μια μπλούζα που αποστέλλονται στον παραλήπτη-νικητή.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία που διοργανώνεται με στόχο την πίεση των αρχών για την εφαρμογή της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων. Για αυτό το σκοπό συγκεντρώνει υπογραφές που θα παραδοθούν στους βουλευτές του νησιού και οργανώνει διαμαρτυρία την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010.
Όποιος επιθυμεί να εκτυπώσει το φύλλο συγκέντρωσης υπογραφών μπορεί να το ζητήσει από την ηλεκτρονική διεύθυνση vassag@otenet.gr
Όποιος επιθυμεί να εκτυπώσει το φύλλο συγκέντρωσης υπογραφών μπορεί να το ζητήσει από την ηλεκτρονική διεύθυνση vassag@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...