Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σώστε τον σκύλο που βασανίζεται


Ένας ανεύθυνος παππούς, που ζει μόνος του στην Σαλαμίνα, συνηθίζει να υιοθετεί σκυλιά χωρίς όμως να τα φροντίζει. Τους ρίχνει κανένα ξεροκόμματο, όταν έχει χρήματα και δεν είναι μεθυσμένος. Νερό στα ταλαίπωρα τα ζωάκια και φαγητό βάζει τελικά ο γείτονας του. Το πρώτο του σκυλί κάποιοι το δηλητηρίασαν. Το δεύτερο κάποιοι ζωόφιλοι της περιοχής κατάφεραν να το πάρουν και να το σώσουν από τα χέρια του. Τώρα όμως πήρε ένα ακόμη και το ταλαιπωρεί.

Ο Ρόκης είναι ένα ημίαιμο Μπόξερ. Είναι κούκλος με γυαλιστερό τρίχωμα. Πολύ καλός, κοινωνικός, εξαιρετικός φύλακας. Αλλά και υπάκουος παρ’ όλο που μεγαλώνει χωρίς πειθαρχία. Είναι νεαρούλης μεσαίου μεγέθους και πολύ μόνος. Αν θέλετε να τον σώσετε από το αβέβαιο και κακό μέλλον του, υιοθετήστε τον.

Ο γείτονας, που φροντίζει το ζώο, όσο μπορεί, θα μετακομίσει και πρέπει να επισπευθεί η υιοθεσία του. Ο βάρβαρος αυτός γέροντας βαράει το δύσμοιρο ζώο με μια αλυσίδα. Πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση έστω και για την προσωρινή φιλοξενία του. Πρέπει να σωθεί και να απομακρυνθεί από τον δυνάστη του.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985087120.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...