Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πνίγοντας την ελπίδα

Οι φιλόζωοι εθελοντές του Συλλόγου της Ελευσίνας δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους! Το περασμένο Σάββατο 15/10 το βράδυ, βρήκαν δύο κουταβάκια πεταμένα στο ποτάμι, από ύψος 6 μέτρων. 

Το πιό τραγικό όμως είναι ότι τα πέταξε εκεί μια μητέρα, παρουσία μάλιστα του μικρού της παιδιού...

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε εμφανιστεί στο «καταφύγιο» της Ελευσίνας μια «κυρία» με το κοριτσάκι της, με μια πλαστική σακούλα στα χέρια της και από μακριά ρωτούσε πού να αφήσει δύο κουταβάκια. 

Οι εθελοντές του Συλλόγου, την κοίταξαν με απορία αφού βρίσκοντας σε έναν ήδη πλημμυρισμένο χώρο, με σκυλιά που πάσχιζαν να στεγνώσουν και τους ίδιους να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη λάσπη. Παρόλα αυτά, οι εθελοντές της απάντησαν με λύπη, ότι δεν υπάρχει ασφαλής χώρος για τα σκυλάκια. Τι έκανε λοιπόν τότε η κυρία; Όπως ανακάλυψαν μετά από 3 ώρες που έφευγαν οι εθελοντές, πέταξε τα κουταβάκια στο ποτάμι!

Τα κουταβάκια μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων όπου οι γιατροί έτρεχαν να δουν το σπάνιο θέαμα : Προχωρημένη ψώρα, φουλ στα ενδοπαράσιτα και μια γενική υπερευαισθησία σε ήχους, φώτα και αγγίγματα που ακόμα δεν ξέρουν σε τι οφείλεται. 
Κακοποίηση ίσως, εκτός της πτώσης; 

Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον αγώνα των φιλόζωων της Ελευσίνας, όποιος θέλει να σωθούν η Αγάπη και η Ελπίδα, τα 2 κουταβάκια που παλεύουν για τη ζωή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το r_christodoulatou@yahoo.gr
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...