Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Αθήνα

«Τα σκυλιά όταν σε αγαπούν, σε αγαπούν σταθερά, αμείωτα, μέχρι την τελευταία τους πνοή». 

Αυτή η αγάπη θα επισφραγιστεί  στο «International Dog Festival Athens 2013». Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου στην Ελλάδα, που θα διοργανωθεί στις 5-6 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του διήμερου που θα διαρκέσει το φεστιβάλ, το οποίο επιθυμία μας είναι να εγκαθιδρυθεί ως θεσμός.

Στις 5-6 Οκτωβρίου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την διπλή διεθνή έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του «International Dog Festival Athens 2013».  Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη) θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε έναν χώρο που προσεγγίζει τα 7000 τ.μ. όπου θα ανακαλύψετε προϊόντα διατροφής, φροντίδας, καλλωπισμού, εξοπλισμού άσκησης αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με ειδικούς προκειμένου να αποκτήσετε την απαιτούμενη γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου. 

Η είσοδος στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ σκύλου θα είναι δωρεάν. Αναγνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία θελήσαμε να μην υπάρξει επιβάρυνση για τους φίλους που θέλουν να επισκεφτούν αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ.

Για να επιτευχθεί η δωρεάν είσοδος σημαντικό ρόλο διαδραμάτισαν  οι χορηγοί μας, οι οποίοι συμμερίστηκαν το όραμα μας και επέδειξαν, στηρίζοντας μας σε αυτήν την παρθενική προσπάθεια για ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, την κοινωνική τους ευαισθησία.

O μεγάλος μας χορηγός, η εταιρεία «Royal Canin», η οποία βοήθησε συντελεστικά στην διοργάνωση του «International Dog Festival - Athens 2013» και οι χορηγοί μας, η σειρά διατροφής «Equilibrio», η εταιρεία κουρευτικών ειδών και εξοπλισμού κομμωτηρίων «Τσομπάρης Ιωάννης», ο χορηγός φιλοξενίας, το ξενοδοχείο «Oasis Hotel & Apartments» στην Γλυφάδα και ο χορηγός μετακινήσεων, το «Pet Taxi».

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του ρόλου του σκύλου στην ελληνική κοινωνία και η ανάδειξη της πολύπλευρης παρουσίας του στην καθημερινότητα μας  ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού.


Το «International Dog Festival – Athens 2013» αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και την σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.grαλλά και στο site που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φεστιβάλ το www.dogfestival.gr και την σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/DogFestival2013 .

Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή  στην διπλή έκθεση του ΚΟΕ είναι  η 20η Σεπτέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.koe.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...