Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η «Alpha Dogs» συμβάλλει ενεργά στην αρμονική συμβίωση Ανθρώπου-Σκύλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες, στο πάρκο της Φιλοθέης, το δεύτερο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο της ομάδας εκπαίδευσης σκύλων «Alpha Dogs», με κύρια θέματα την υπακοή του σκύλου και την αξιολόγηση χαρακτήρων κουταβιών και ενήλικων σκύλων, με σκοπό να συμβάλλουν στην αρμονική συμβίωση ανθρώπου-σκύλου. Παράλληλα, με το εκπαιδευτικό σεμινάριο, ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού της εταιρείας στο facebook, στον οποίο είχε ζητηθεί από τους fan να αναρτήσουν φωτογραφίες κουταβιών μέχρι ενός έτους και να μαζέψουν ‘like’. Οι νικητές παρέλαβαν εκπτωτικά κουπόνια για κατ’ οίκον εκπαίδευση από την ομάδα της «Alpha Dogs».

Ο κ. Γιώργος Ψάλλας, ιδρυτής της εταιρείας και επικεφαλής εκπαιδευτής, δήλωσε: «Με τα σεμινάρια αυτά προσπαθούμε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες σε νέους αλλά και παλιούς πελάτες μας, συμβάλλοντας ενεργά στην αρμονική συμβίωση ανθρώπου-σκύλου. Όπως συμβαίνει με τα παιδιά, η εκμάθηση δε σταματάει στην αίθουσα διδασκαλίας, για αυτό το λόγο, διοργανώνουμε αυτά τα σεμινάρια μια φορά το μήνα. Επιλέγουμε νέα θέματα κάθε φορά, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις των πελατών μας και να δημιουργήσουμε την οικειότητα που χρειάζεται ώστε η εκπαίδευση να είναι αποτελεσματική.»

Σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου ο κ. Γ. Ψάλλας πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ταιριάζει κάθε σκύλος σε κάθε ιδιοκτήτη. Όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους, κάθε ράτσα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και η επιλογή του κουταβιού πρέπει πάντα να γίνεται με βάση την ανάλογη έρευνα. Στο σεμινάριο αξιολογήσαμε τους χαρακτήρες όλων των παρευρισκόμενων σκύλων, εντοπίσαμε τα κοινά χαρακτηριστικά με τους ιδιοκτήτες τους και παρείχαμε συμβουλές σε προβλήματα που προκύπτουν από την ασυμφωνία χαρακτήρων. Τέλος, οι έμπειροι εκπαιδευτές μας πραγματοποίησαν βασικές ασκήσεις υπακοής με επί τόπου διόρθωση και επιβράβευση.»

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο παρευρέθηκαν πελάτες της «Alpha Dogs», υποψήφιοι πελάτες, και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Στο τέλος του σεμιναρίου η «Alpha Dogs» απένεμε τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...