Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο έξω από σχολείο στην Αμαλιάδα

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι φθάνοντας στο σχολείο αντίκρισαν ένα σκύλο κρεμασμένο με σχοινί από τα κάγκελα στον περίβολο του σχολείου.


Το άψυχο σώμα του νεκρού σκύλου ήταν δεμένο από τον λαιμό με το σχοινί και ο τοίχος της περίφραξης του σχολείου γεμάτος αίματα, προκαλώντας των αποτροπιασμό των μικρών μαθητών, των καθηγητών και των γονιών τους.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το άτυχο σκυλάκι, που ήταν λευκού και μαύρου χρώματος, προφανώς είχε κρεμαστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από αρρωστημένα μυαλά που για άγνωστους λόγους το θανάτωσαν και μάλιστα πέριξ του σχολείου, αδιαφορώντας τόσο για τη ζωή του σκύλου όσο και για την εικόνα που άφησαν πίσω τους, σοκάροντας τα παιδιά και βάζοντας σε δοκιμασία τις παιδικές ψυχές.

Επελήφθη ο δήμος

Όσοι αντίκρισαν το σκυλί σε αυτή την κατάσταση, δεν πίστευαν στα μάτια τους και καταφέρθηκαν κατά των αγνώστων που θανάτωσαν με αυτό τον τρόπο το τετράποδο.

Οι μαθητές που είδαν το θέαμα σοκαρίστηκαν και μπήκαν στις σχολικές αίθουσες με μισή καρδιά, ενώ οι περισσότεροι δεν έκρυψαν τον πόνο τους για τον άδικο χαμό του σκύλου.
Εκπαιδευτικοί και γονείς καυτηρίασαν το περιστατικό, μην μπορώντας να πιστέψουν πώς έφθασε κάποιος σε αυτό το σημείο, να κρεμάσει ελαφρά τη καρδία τον σκύλο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό το περιστατικό, ειδοποιήθηκε ο δήμος Ήλιδας, συνεργείο του οποίου έφθασε αμέσως στο σημείο και μόλις χτύπησε το κουδούνι και οι μαθητές μπήκαν στις σχολικές αίθουσες, οι εργαζόμενοι του δήμου έλυσαν τον σκύλο και τον απομάκρυναν από το σημείο με το φορτηγάκι του δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου καταδίκασε το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...