Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Βόλος: Έπνιξε τα γατάκια μπροστά στα παιδιά!


Η Φλωρίκα Τσιρογιάννη, γραμματέας του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου «Κόσμος και Φύση» ενημέρωσε το zoosos.gr για την καταγγελία, που έκανε σήμερα... στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας Βόλου, καθώς η Μ.Α. έπνιξε δύο γατάκια μέσα σ’ έναν κουβά νερό, για να τα «ξεφορτωθεί».

Το έγκλημα διαπράχθηκε χτες και καταγγέλθηκε από τη Γεωργία Παπανικολάου στον φιλοζωικό σύλλογο. Όπως εξήγησε στο zoosos.gr η κα Τσιρογιάννη, η καταγγέλλουσα άκουσε τα παιδιά της 13 και 15 ετών αντίστοιχα να εκλιπαρούν τη γειτόνισσα, να μη πνίξει τα ζώα, αλλά να τους τα δώσει, για να τα φροντίσουν.

Η ίδια αν και επενεύει εισέπραξε μόνο απειλές από τη γειτόνισσα της, η οποία ήταν αποφασισμένη να εξοντώσει τα ζώα.

Οι δύο οικίες γειτνιάζουν και έτσι τα παιδιά, που είδαν τα γατάκια στη διπλανή αυλή και θέλησαν, να τα φροντίσουν, έκπληκτα άκουσαν τις απειλές και τις ύβρεις της γειτόνισσας, η οποία άρπαξε επί τόπου τα ζώα, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της και τα έπνιξε μέσα στον κουβά με το νερό!

Μάρτυρες του εγκλήματος είναι η μητέρα των παιδιών, Γεωργία Παπανικολάου, τα δύο ανήλικα κορίτσια και η γιαγιά τους. Με εντολή του αστυνομικού διευθυντή του Α.Τ. Νέας Ιωνίας σχηματίστηκε δικογραφία και η κα Τσιρογιάννη κατέθεσε ό,τι της καταγγέλθηκε.

Η οικογένεια ανάστατη μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο διαπράχθηκε από μια γυναίκα μπροστά στα μάτια δύο παιδιών και περιμένει την παραδειγματική τιμωρία εκείνης, που εγκλημάτησε απέναντι στη φύση και σημάδεψε με απόλυτο τρόπο την ψυχή αυτών των κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...