Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΣΟΚ: Έθαψαν ζωντανό σκυλάκι στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου!

Δε χωράει ανθρώπου νους τη διαστροφή κάποιων που δε δίστασαν να "ξεφορτωθούν" ... μια και καλή το σκυλάκι τους, θάβοντάς το ζωντανό, και μάλιστα σε νεκροταφείο!
Όπως αποκαλύπτει το Cretalive, χθες το πρωί, στο νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Ηράκλειο, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κηδεία, άνθρωποι που αποχαιρετούσαν τον εκλιπόντα, άκουσαν ένα σπαρακτικό γαύγισμα. Γύρω τους όμως δεν έβλεπαν τίποτα! Έτσι άρχισαν να αναζητούν την πηγή του γαυγίσματος, ενώ προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι το γαύγισμα προερχόταν ... μέσα από ένα τάφο, στο τμήμα του κοιμητηρίου που δε λειτουργεί.

Επικράτησε αναταραχή, ενώ ειδοποιήθηκε η διεύθυνση και με τη βοήθεια του νεωκόρου και υπαλλήλων του κοιμητηρίου άνοιξαν τις πλάκες του τάφου, από όπου έβγαλαν ένα ζωντανό σκυλάκι, το οποίο κάποια διεστραμμένα μυαλά σκέφτηκαν να θάψουν ζωντανό... Το μικρό μαύρο σκυλάκι κάποιος πέταξε μέσα στον τάφο από μία τρύπα στο μάρμαρο του κλειστού, κενού τάφου, ενώ κατόπιν, για ... να σιγουρευτεί ότι δε θα βρει τρόπο να βγει, κάλυψε την τρύπα με άλλο μάρμαρο...

Η αποστροφή ήταν τέτοια, ώστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συγκλονίστηκαν περισσότερο με την αδιανόητη ταφή του ζωντανού ζώου και λιγότερο με το πένθος για την κηδεία του ανθρώπου...

Σοκαρισμένος από το συμβάν δήλωσε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τα δημοτικά νεκροταφεία, Δημήτρης Αγαπάκης, ο οποίος πληροφορήθηκε το "άρρωστο" περιστατικό από το Cretalive. Όπως είπε, άμεσα, θα διατάξει έρευνα για να διαπισωθεί το τί ακριβώς έχει συμβεί, ενώ παράλληλα θα ζητήσει από το προσωπικό των κοιμητηρίων - τόσο του παλιού όσο και του νέου - να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, ώστε να μην επιτρέπεται στο κάθε διεστραμμένο μυαλό να "αλωνίζει" στους ιερούς χώρους όπου αναπαύονται οι νεκροί.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...