Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σκυλό-παρτυ από την «Alpha Dogs!

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες, στο πάρκο της Φιλοθέης, το δωρεάν σεμινάριο κοινωνικοποίησης της εταιρείας εκπαίδευσης σκύλων «Alpha Dogs». Με σκοπό να ευχαριστήσει υφιστάμενους πελάτες και τους τετράποδους φίλους τους, καθώς και να επιδείξει την πρόοδο τους, η «Alpha Dogs» διοργάνωσε το δίωρο «πάρτυ» για τους σκύλους που εκπαιδεύει αυτή την εποχή. Όλη η ομάδα εκπαίδευσης της Alpha Dogs ήταν παρόν και τους δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν, να συμβουλέψουν και να καθοδηγήσουν τους πελάτες και να παρατηρήσουνε τους σκύλους τους εν δράσει, σε ένα ιδανικό περιβάλλον κοινωνικοποίησης.

Ο κ. Γιώργος Ψάλλας, ιδρυτής της εταιρείας και επικεφαλής εκπαιδευτής, δήλωσε: «Με τη διοργάνωση του σεμιναρίου κοινωνικοποίησης, θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν με τους καλύτερους τους φίλους. Η εκπαίδευση σκύλων είναι ένας νέος επιχειρηματικός τομέας στην Ελλάδα, για τον οποίο υπάρχει έντονος σκεπτικισμός ως προς την αναγκαιότητα της καθώς και για τα αποτελέσματα της. Μετά τη δεκαετή παρουσία μας στην ελληνική αγορά, η παρουσία των πελατών μας στο σεμινάριο αυτό προδίδει την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, αφού έχουμε καταφέρει να φέρουμε τους πελάτες μας κοντά στους τετραπόδους φίλους τους, καταρρίπτοντας το μύθο πως η εκπαίδευση σκύλων είναι δύσκολη, χρονοβόρα ή βίαιη, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα ότι η εκπαίδευση των σκύλων είναι απαραίτητη για την αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου».

Όλοι οι παρόντες έμειναν ευχαριστημένοι με τη διοργάνωση του σεμιναρίου, και αποκόμισαν χρήσιμες συμβουλές για τους σκύλους τους, καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλους ιδιοκτήτες σκύλων και να συζητήσουν διάφορα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των σκύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...