Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Παγκρήτια πορεία για τα ζώα

«Η αλληλεγγύη δεν έχει ανθρώπινα όρια» ήταν το μήνυμα των φιλοζωικών σωματείων απο όλη την Κρήτη που πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου Παγκρήτια συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς και πορεία στους δρόμους της πόλης ενάντια στην κακοποίηση ζώων.

   Στην συγκέντρωση που υποστήριζαν πεσισσότερα από 130 φιλοζωικά σωματεία της χώρας καθώς και μεγάλοι φιλοζωικοί οργανισμοί της Ευρώπης, έγιναν διάφορα δρώμενα με μπάντα κρουστών ενώ στον χώρο υπήρχαν σαπημένα βαρέλια με αλυσοδεμένα σκυλιά. Στο τέλος ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
   Όπως ανέφερε η Κάρολ Μάκμπεθ απο την Φιλοζωική οργάνωση της Αθήνας "ήρθαμε στην Κρήτη να διαμαρτυρηθούμε για αυτό που συμβαίνει με τα σκυλιά και όλα τα ζώα. Αυτό που γίνεται στο νησί είναι πολύ άσχημο για την εικόνα όλης της χώρας. Ελπίζουμε τα σωματεία στην Κρήτη να δραστηριοποιηθούν και να βοηθήσουν να βελτιωθούν τα πράγματα έστω και λίγο" .
   "Απο την στιγμή που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα ζώα μπορεί να υποφέρουν ως όντα, οι άνθρωποι έχουν ηθική υποχρέωση να τα προστατεύουν, να μην τα κακοποιούν και να τα σέβονται" τόνισε η Κορέντζα Βλαστού εκ μέρους των Φιλοζωικών Οργανώσεων της Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...