Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Κτηνωδία: Σκότωσαν τα σκυλιά - διαδηλωτές!

Η Λίζα, ο Σωτήρης, ο Βίκτωρας και η Κανέλλα δεν είναι άνθρωποι.

Είναι μερικά από  τα γνωστά σκυλιά της Στοάς Κοραή  τα οποία ζούσαν εδώ και 15 χρόνια στη στοά χωρίς να έχουν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Εμβολιασμένα, στειρωμένα και ελεγμένα από το Δήμο Αθηναίων αποτελούσαν μασκότ για τη στοά και τον πεζόδρομο αφού δεν γινόταν να πας για σινεμά στο διπλανό Αστυ ή για καφέ και ποτό στα μαγαζιά της Στοάς χωρίς να τους δώσεις πρώτα τα απαραίτητα χάδια.

Πριν από μερικούς μήνες η Λίζα, ο Σωτήρης και  ο Βίκτωρας βρήκαν φριχτό θάνατο από ποντικοφάρμακο που κάποιος έβαλε στο φαγητό τους.

Προχτές βρέθηκε νεκρή  και η Κανέλλα. Είχαν βάλει  και σε αυτή ποντικοφάρμακο στο φαγητό. Πέθανε με αργό βασανιστικό τρόπο, όπως πεθαίνουν αμέτρητα σκυλιά καθημερινά στη χώρα μας.

Περαστικοί και  άλλοι μάρτυρες λένε ότι γνωστός όμιλος καταστημάτων που έχει μαγαζιά στη Στοά ζήτησε από το φύλακα που τα ταϊζει να τους βάλει ποντικοφάρμακο στο φαγητό.

Τόσο απλά. Από αυτό γλύτωσε ο Μήτσος, το μοναδικό σκυλί που έμεινε πια στη Στοά. Το οποίο φυσικά κινδυνεύει και αυτό.

Όπως και να’  χει, σήμερα στις 15 Ιουνίου, 7 το απόγευμα, ζωοφιλικές οργανώσεις και κόσμος θα συναντηθούν στη Στοά Κοραή για να διαμαρτυρηθούν για το απίστευτο αυτό περαστικό. Αφίσες-προσκλητήριο για το συμβάν έχουν γεμίσει το Κέντρο της Αθήνας.

Την καταγγελία γνωρίζει και ο Δήμος Αθηναίων αλλά δεν  έχει δώσει κάποια απάντηση.

Είπαμε η Λίζα, ο Σωτήρης, ο Βίκτωρας και η  Κανέλλα δεν είναι άνθρωποι.

Δεν ψηφίζουν δηλαδή… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...