Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μαζική εξόντωση αδέσποτων ψυχών ΜΕΣΑ στον χώρο του ΟΛΠ

''Μολις πριν μιση ωρα με πληροφορησαν οτι απο χθες το πρωι ξεκινησε μαζικη εξοντωση αδεσποτων σκυλων μεσα στο λιμανι,στον Ελληνικο τομεα του ΣΕΜΠΟ στο Ικονιο.

Χθες το πρωι ξεψυχησαν περιπου 10-12 σκυλια και σημερα το πρωι στις 07:00 βρεθηκαν αλλα 6-7 νεκρα. Ηταν ολα σκυλια στειρωμενα, εμβολιασμενα που δεν ειχαν δωσει κανενα δειγμα επιθετικοτητας,αντιθετως ηταν πολυ κοινωνικα γιατι ζουσαν αναμεσα σε ανθρωπους που εργαζονται εκει. Δυστυχως για αλλη μια φορα ο "ανθρωπος" εκανε το θαυμα του και την '''ΚΑΛΗ'' του πραξη, εξοντωνοντας χωρις κανεναν απολυτως λογο αθωες ψυχες. Πρεπει να σταματησει καποια στιγμη αυτο γι'αυτο ζητω την βοηθεια ολων οσων μπορουν να βοηθησουν να βγει στη δημοσιοτητα το θεμα αυτο για να βρεθουν οι ενοχοι της αποτροπαιας αυτης πραξης. Ειναι αισχος και ντροπη στην Ελλαδα του 2011 να καταδικαζονται σε θανατο με τον πιο φρικιαστικο τροπο πλασματα που δεν επελεξαν απο μονα τους να ζουν εκτεθιμενα στους δρομους.

Πρεπει επιτελους να ξεσηκωθουμε εναντια στα κτηνη που ζουν αναμεσα μας.Περιμενω τις προτασεις ολων οσων θελουν βοηθησουν για να μην μεινει το θεμα αυτο ετσι''
Περιμενω τις προτασεις ολων οσων θελουν βοηθησουν για να μην μεινει το θεμα αυτο ετσι

Τηλέφωνο επικοινωνιας : Σταυρούλα Ζερβού τηλ. 6939553459

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...