Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δικάζεται ο βασανιστής του κουταβιού

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης εις βάρος ενός ανυπεράσπιστου κουταβιού από τον ιδιοκτήτη του πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα στις 26 Δεκεμβρίου. 


Ο ιδιοκτήτης περιέλουσε με καυστικές ουσίες ένα σκυλάκι στο διαμέρισμά του. 


Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, μετά από καταγγελία κατοίκων της περιοχής ο άνδρας αυτός συνελήφθη και τη Δευτέρα θα δικαστεί.

Το σκυλάκι, κουτάβι, περίπου 5-6 μηνών, φέρει εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Η κτηνίατρος που το εξέτασε ανέφερε στην γνωμάτευσή της, που θα παραδοθεί στην αστυνομική αρχή και θα δοθεί επίσης στην δημοσιότητα, ότι το ζωάκι φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον αυχένα, τα πόδια, τη βουβωνική χώρα, καθώς και θολότητα στον ...
αριστερό οφθαλμό. Στο σώμα του υπήρχαν υπολείμματα από λιωμένο κερί, ενώ σε κάποια σημεία παρουσίαζε έντονη σήψη. Οι βλάβες δεν έχουν προκληθεί όλες ταυτόχρονα.

Την Δευτέρα, 10/1/2011 δικάζεται ο βασανιστής της Καλλιθέας, , β' αυτόφωρο μονομελές, στα Δικαστήρια Ευελπίδων, στο κτήριο 2. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος και με την ίδια ευκολία που έριχνε καυστικό υγρό σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο, έτσι είναι πιθανόν να πράξει με κάποιον άνθρωπο.
enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...