Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ: Αποκεφάλισαν ελάφι στη Ρόδο!

Θανάτωσαν με αγριότητα σκύλο και ελάφι στο νησί


Σοκ προκάλεσαν στη Ρόδο δυο απανωτά εγκλήματα που διέπραξαν απάνθρωποι δράστες σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων. 

Ο δράστης του ενός από αυτά με θύμα ένα κυνηγόσκυλο εντοπίστηκε και συνελήφθη, αλλά παραμένουν άγνωστοι αυτοί που αποκεφάλισαν με πρωτοφανή αγριότητα ένα από τα ελάφια dama- dama που αποτελούν σήμα κατατεθέν του σμαραγδένιου νησιού!


Το ακέφαλο κορμί του άτυχου ζώου που αποκαλείται «πλατώνι» στη Ρόδο, ανακάλυψε με φρίκη ένας κάτοικος της περιοχής Κατταβιά πριν από λίγες ημέρες και ενημέρωσε τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Ο Πλατωνι-κός έρωτας της Ρόδου» που δραστηριοποιείται για την προστασία των ελαφιών, τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού που αναζητούν τον αδίστακτο δράστη, ο οποίος προφανώς κράτησε για... τρόπαιο στο σπίτι του το κεφάλι του περήφανου θηλαστικού καθώς δεν είχε κόψει άλλο κομμάτι από το σώμα του!

Το δεύτερο περιστατικό ωμής βίας σε βάρος ζώου έγινε στην περιοχή Μαλώνα της Ρόδου, όπου ένας 73χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγητικό όπλο το κυνηγόσκυλο ενός 37χρονου, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει ακαριαία! Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για οπλοχρησία και θανάσιμο τραυματισμό ζώου. Ο 73χρονος κατείχε παράνομα το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...