Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μαχαίρωσαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια!

Το σιγανό κλάμα που ακουγόταν από έναν κάδο απορριμμάτων έκανε έναν κάτοικο της Πάτρας να ερευνήσει το εσωτερικό του. Και τότε έμεινε άφωνος, όταν διαπίστωσε ότι μέσα βρίσκονταν πεταμένα δυο νεογέννητα κουταβάκια γεμάτα αίματα από μαχαιριές σε όλο τους το σώμα!

Κάποιο αρρωστημένο μυαλό θέλησε να ξεφορτωθεί τα άτυχα ζωάκια μόλις είδαν το πρώτο φως του ήλιου και επιχείρησε να τα… σφάξει! Ίσως, όμως, παρά την σκληρότητά του, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δολοφονία και προτίμησε να αφήσει το… απορριμματοφόρο να το κάνει! Τα νεογέννητα σκυλάκια φέρουν μαχαιριές κυρίως στον λαιμό, αλλά είναι καλά στην υγεία τους μετά την περιποίηση των τραυμάτων τους από τον φιλόζωο που τα βρήκε και τα κράτησε για να τους προσφέρει τη θαλπωρή που στερήθηκαν.

Κάποιοι άλλοι ψυχικά διαταραγμένοι που θέλουν να αποκαλούνται «άνθρωποι» στην ενότητα Θεστιέων του Αγρινίου, ξέσπασαν τη βαρβαρότητά τους σε μια αλεπού που έτυχε να πέσει στα χέρια τους. Αφού τη βασάνισαν χτυπώντας την αλύπητα, έφτιαναν μια αυτοσχέδια αγχόνη σε ένα δέντρο και την απαγχόνισαν με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...