Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μαχαίρωσε πεινασμένο αδέσποτο σε ταβέρνα στο Ηράκλειο

Όλη τη βαρβαρότητα του αποφάσισε να δείξει ένας απάνθρωπος νταής στο Ηράκλειο της Κρήτης , όταν επιτέθηκε με μαχαίρι σε αδέσποτο σκύλο με σκοπό να το «τιμωρήσει».

Το σοκαριστικό γεγονός διαδραματίστηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Το άτυχο αδέσποτο, ένα αρσενικό ημίαιμο μύρισε τα ξεροψημένα κρέατα, που είχε το γιορτινό τραπέζι της μια παρέα στις εργατικές κατοικίες, και πεινασμένο καθώς ήταν πλησίασε αναζητώντας λίγη τροφή.

Ο απάνθρωπος δράστης, μέλος της παρέας, βλέποντας το ζώο να έρχεται και θέλοντας να του δώσει ένα μάθημα που τόλμησε να πλησιάσει τα φαγητά, άρπαξε το χασαπομάχαιρο και το τραυμάτισε με μένος..

Ζωόφιλοι που έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον δράστη και οδηγήθηκαν όλοι στο τμήμα όπου ύστερα από λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ το τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο κτηνιατρίο Μηλαθιανάκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά τη παρέμβαση του Σωματείου της Ζωόφιλης Δράσης και τη μηνυτήρια αναφορά, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του δράστη και κινήθηκε διαδικασία για αυτόφωρο για την απρόκλητη επίθεση και κακοποίηση αδέσποτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...