Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ιππικό Κέντρο Silvaland – Equestrian & Life Enrichment Centre

Στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους, σε μία έκταση 60 στρεμμάτων, στην περιοχή των Καλαφατιώνων, ξεκινά η λειτουργία του υπερσύγχρονου και Ολυμπιακών προδιαγραφών Ιππικού Κέντρου Silvaland – Equestrian & Life Enrichment Centre. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ιππικά κέντρα της Ευρώπης και είναι το μοναδικό που διαθέτει αρένα σκεπαστή στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012, ξεκινησαν στις εγκαταστάσεις της Silvaland τα μαθήματα ιππασίας για παιδιά από εννέα (9) ετών και άνω και ενηλίκους, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων για τα μικρότερα παιδιά στο νέο Ιππικό Κέντρο.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να κάνουν μαθήματα Ιππασίας και Θεραπευτικής Ιππασίας, που διεξάγεται κυρίως με τα περίφημα Σκυριανά άλογα, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Επίσης, σύντομα, θα μπορούν να χαίρονται τη μοναδική φύση στα χαραγμένα μονοπάτια, με πεζοπορία ή με ποδήλατο, να επισκέπτονται τη φάρμα με τα σπάνια είδη ζώων που διασώζονται προς αναπαραγωγή, ή απλώς να απολαμβάνουν την υπέροχη θέα του δάσους και της οργανικής φάρμας του Κέντρου από το Café της Silvaland.

Οι ιππικές δραστηριότητες εμπλουτίζονται με ειδικά μαθήματα επικοινωνίας με τα άλογα, που θα μας κάνουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον υπέροχο κόσμο τους και στο πλαίσιο μιας έντονα παραγωγικής αλληλεπίδρασης να ενεργοποιήσουμε νέα κανάλια σκέψης και επικοινωνίας, αποκτώντας γενικότερα μια νέα αντίληψη και οπτική της πραγματικότητας ιδιαίτερα χρήσιμη για την προσωπική μας βελτίωση.

Η Silvaland σύντομα θα φιλοξενεί και ένα μεγάλο φάσμα κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο χώρο της σκεπαστής αρένας (2.000 τ.μ.), της ανοιχτής αρένας, του Café-Restaurant (εξωτερικός χώρος και βεράντα) και της αίθουσας σεμιναρίων που διαθέτει.

Το νέο Ιππικό Κέντρο της Κέρκυρας θα προσφέρει ένα μοναδικό πλούτο εμπειριών στους κατοίκους του νησιού, αλλά και στους επισκέπτες του, στους φίλους του αλόγου και στους λάτρεις της φύσης.

Για εγγραφές στα μαθήματα και λοιπές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.: 2661045630, 6956203611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...