Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Διαμαρτυρία έξω από το EXPO ATHENS στις 31 Μαρτίου

Διαμαρτυρία έξω από το EXPO ATHENS στις 31 Μαρτίου,στις 12:00

H Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην καμπάνια τους κατά της γούνας!

Εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS-2η Διεθνής Έκθεση Γούνας, Λεωφόρος Ντραφίου 2, Ανθούσα

Στάση "Παλλήνη"με μετρό ή Προαστιακό,Λεωφορείο Α5 από Ακαδημίας,έξοδος 14 από Αττική Οδό.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την ακτιβιστική σιωπηλή και ομοιόμορφη διαμαρτυρία, θα πρέπει να φοράνε μαύρα ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το μαύρο χρώμα είναι ένας συμβολισμός, μια ένδειξη πένθους, για τα εκατομμύρια γουνοφόρα ζώα, τα οποία γδέρνονται συνήθως ζωντανά.

Οι διαδηλωτές θα πρέπει να φορούν κόκκινα μαντήλια στον λαιμό, για το αίμα αυτών των πλασμάτων, που βάφει τα χέρια εκείνων, οι οποίοι εισπράττουν το χρήμα από το εμπόριο της φρίκης, που ενισχύει μόνο τη ματαιοδοξία μας.

Η σιωπηλή παρουσία των διαδηλωτών θα μοιάζει με αυτό που λένε τα παιδιά «στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα» και θλιμμένα. Οι συζητήσεις μεταξύ εκείνων, που θα παραβρεθούν θα απαγορεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

Όσοι επιθυμούν θα κρατούν πλακάτ, αυτοσχέδια ή από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορείτε να κατεβάσετε αφίσες από την ιστοσελίδα http://stopfur.jimdo.com/ την σχετική αφίσα και να την εκτυπώσετε σε διάσταση 50 Χ 70 εκατοστά.

 To site www.zoosos.gr δημοσιεύει τα email πολιτικών, βιομηχάνων, εμπόρων και δήμων, που είναι συνένοχοι στην αιματοβαμμένη αυτή οικονομική δραστηριότητα.

Διαμαρτυρηθείτε σε όλους αυτούς στέλνοντας τους μέσω email την άποψη σας για το εμπόριο της φρίκης. Εκφράστε τους την αντίθεσή σας για το εμπόριο γούνας.

Το επιχείρημα, που προβάλλουν, ότι από το εμπόριο γούνας και την εκτροφή γουνοφόρων ζώων ζουν πολλές οικογένειες είναι σαφώς παραπλανητικό.

Ο μόνος λόγος, που συνεχίζουν ακάθεκτοι οι γουνοποιοί και γουνέμποροι αυτή την επιχειρηματική βαρβαρότητα είναι γιατί:

Έχουν:
Την πρώτη ύλη χωρίς κανένα κόστος κατευθείαν από τη φύση.

Δεν έχουν:
Τον παραμικρό ενδοιασμό ή τύψη ότι μπορεί, μία στο εκατομμύριο, να προβαίνουν σε έγκλημα κατά της ζωής και της φύσης (περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη βαριά αυτή βιομηχανία).

Δεν έχουν:
Τα ζώα είναι γι’ αυτούς ό,τι ήταν οι Εβραίοι για τον Χίτλερ: αντικείμενα. Ως αντικείμενα οι Εβραίοι παρήγαγαν σαπούνι και ως αντικείμενα τα ζώα παράγουν γούνα.

Έχουν:
Τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε. με το μέρος τους (με εξαίρεση βέβαια κάποια λαμπρά μυαλά).

Δεν έχουν:
Να λογοδοτήσουν σε κανέναν για την καταστρατήγηση των νόμων ευζωίας των ζώων (βλ. συνέπειες αιχμαλωσίας και τρόποι θανάτωσης) καθώς και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων!

Επειδή η ζωή είναι πολύτιμη και υπέροχη, όπως είναι. Επειδή δε χρειάζεται, να καταστρέφουμε, ό,τι όμορφο βλέπουμε γύρω μας. Επειδή η γούνα ανήκει στο ζώο, που γεννιέται με αυτήν και όχι σ’ αυτό, που τη φοράει. Επειδή όλα τα πλάσματα έχουν δικαίωμα στη ζωή, την ευζωία, την αυτοδιάθεση, και την ελευθερία. Επειδή δεν θα μας άρεσε, να μας γδάρουν και να σφετεριστούν κάποιοι το δέρμα μας. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...