Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συνεργασίες του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και Φιλοζωικές Οργανώσεις

Με το άνοιγμα της Βουλής μετά τις εορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να έρθει προς συζήτηση το νομοσχέδιο «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό», το οποίο έχει ξεσηκώσει ήδη θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με συγκεκριμένες ρυθμίσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκίνησε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, τη ΜΚΟ «ZΩΦΟΡΟΣ» και τη ΜΚΟ «Ζωόφιλη Δράση» από το νομό Ηρακλείου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συγκεκριμένες θέσεις του κάθε φορέα και να παρέμβει στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για τη βελτίωση συγκεκριμένων διατάξεων του νομοσχεδίου.

Σημειώνεται επίσης ότι ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε να προβεί και σε συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις έως ότου φτάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή, με σκοπό την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...